23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skiftedag i Lemminkäinens Specialafdeling

Afdelingschef Palle Bisballe har ønsket at trække sig tilbage som chef for Specialafdelingen i DK. I den forbindelse er entreprisechef Peter Snog Nielsen udnævnt som ny afdelingschef.

Afdelingschef Palle Bisballe, der netop er fyldt 63 år, har ønsket at trække sig tilbage som chef for Specialafdelingen i DK. I den forbindelse er entreprisechef Peter Snog Nielsen udnævnt som ny afdelingschef. Peter har været ansat i Lemminkäinen i ca. 17 år, først som entrepriseleder og de sidste 11 år som entreprisechef. Peter overtager ligeledes Palles plads i firmaets ledergruppe.
Den officielle skifte var den 1. november 2012, hvor Palle efter godt 27 år i Specialafdeling DK - deraf de 12 år som chef - gav ansvaret videre til Peter.
Palle vil efter den 1. nov. fortsat bistå Specialafdeling DK i en periode og vil samtidig skulle stå for en række opgaver og projekter, hvoraf en videreudvikling af vores gulvsystemer vil være den primære opgave.
I forbindelse med ovennævnte er Carl-Richard Lund udnævnt til salgs- og entrepriseleder og vil fremover varetage salget af Confaltbelægninger/industrigulve.

Peab Asfalt A/S
Nørreskov Bakke 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18298503
P nummer: 1007635687

Send til en kollega

0.047