23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unik workshop på trapperne

Sådan overføres metoder fra GIGA internationale anlægsprojekter til dansk byggeri - en praktisk & juridisk vinkel på projekt- og risikostyring.

Oplev et stærkt underviserhold fra MOLT WENGEL & Projektgruppen Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg give indblik i, hvordan gode metoder fra GIGA internationale anlægsprojekter kan implementeres til danske byggerier.

Workshoppen afholdes 24. januar 2013, og er en del af konferencen Juridiske udfordringer i bygge & anlæg (der afholdes 22. & 23. januar 2013).

Workshoppens giver overblik over de krav til projekt- og risikostyring, der bør stilles i kontrakter med både rådgivere og entreprenører og ikke mindst hvordan kravene stilles uden at karambolere med entrepriseretten, voldgiftspraksis og uden at parterne ser dem som besværlige og fordyrende. Workshoppen belyser de entrepriseretlige og kulturelle udfordringer ved i Danmark at implementere fire essentielle elementer i god projekt- og risikostyring, nemlig:
• Integreret tidsplan
• Tværfaglig planning session
• Risikolog og værktøjer til at registrere, vurdere og håndtere risici
• Regelmæssige rapporter om udvikling i bygherrens Key Performance
• Indicators

Særligt den tidsmæssige styring af byggerier vil være i fokus. En velfungerende tidsplan er en afgørende forudsætning for en velfungerende projektstyring, men et meget sjældent syn i danske byggerier.
Læs mere og tilmeld dig på: www.ibceuroforum.dk/13bj-ws

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.063