23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NIKON ShuttlePix - det mobile øje for kvalitet

Mikroskopi og måling on site er nu en realitet!

Et typisk mikroskop til betragtning og måling af store serier af emner, f.eks. finmekanikdele, er typisk fast inventar i et målerum eller laboratorium. Den konventionelle teknik er imidlertid ikke svaret på det stadigt stigende behov for ”on site” kvalitetskontrol af emnesektioner, som ikke kan flyttes eller demonteres. Det gør derimod det nye bærbare NIKON ShuttlePix koncept!

ShuttlePix efter princippet Muhammed til bjerget ..
NIKON ShuttlePix er en helt ny metode til detektering og kontrol af mikrorevner. Metoden bygger på et kamera, som du ganske enkelt tager med og bruger der, hvor noget skal inspiceres og kontrolleres. Det kan være en del på et tog, et fly, en bil, en sejlbåd, en vindmølle, en rørinstallation, et industrianlæg, en togskinne, et hjul, en formstøbt del, en kompositdel, et dybtrukket emne, et arkæologisk fund, et kunstværk som skal restaureres … Anvendelsesmulighederne er ganske enkelt utallige!

NIKON ShuttlePix mobile digitalmikroskop
Anvendt som mobilt trådløst kamera er ShuttlePix specielt velegnet til fotografering af emner, som ikke kan tages med, demonteres eller flyttes. Billederne lægges ind på en PC, i en software, som du downloader kvit og frit, hvorefter du gemmer dem – alt efter formål, f.eks. dokumentation, udskrivning eller videresendelse. Du kan også udføre simple målinger (afstande, diametre o.lign.).

Kompakt mikroskop – stort forstørrelsesområde
Den kompakte ShuttlePix P-400R har integreret LED-belysning med 20x optiske zoomlinser, som understøtter et forstørrelsesområde fra 20x – 400x på 17” skærm (1.280x1.024). En 4-segments LED-ringbelysning i kameraet sikrer, at du får knivskarpe billeder – uanset lysforholdene inden- eller udendørs.

ShuttlePix kamera og motoriseret stander
Ved anvendelse af ShuttlePix i kombination med motoriseret stander kan du arbejde med EDF (udvidet dybdeskarphed) og udføre D3 målinger og ”alt-i-fokus” målinger – en perfekt løsning til kvalitetskontrol af f.eks. elektroniske komponenter.
Z-akseområdet er 150 mm, måleområdet er 75 mm (bredde) x 50 mm (dybde) x 148 mm (højde).

For mere information
For mere information kontakt vores salgskonsulent Keld S. Hansen på mobil nr. 20124 960 eller ksh@loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.047