23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limudstyr der sparer tid og penge

Nu kan du spare både tid og penge med limudstyr fra Pizzi. Vi kører kampagne i januar og februar, hvor vi yder dig 20% rabat på hele tilbehørs-programmet. Se mere om de mange muligheder for bedre kvalitet på kortere tid.

Limpåføring er ofte en løntung proces, idet doseringen skal være tilstrækkelig. En overdosering eller upræcis påføring betyder ofte et unødigt og tidskrævende rengøringsarbejde. Ligeledes kan det medføre kvalitetsbrist og reklamationer på produktet. Dette kan med det rette udstyr undgås og med store tidsbesparelser til følge.

Vi fører fra PIZZI et stærkt og komplet program til limpåføring med valser, dyser (specialtilpassede) og sprøjtning. Denne type udstyr kan også specialtilpasses opgaven, f.eks. ved fremstilling af specialdyser, hvilket sikrer korrekt og hurtig påføring. En stor tidsbesparelse i det daglige arbejde og typisk en meget lav investering.

I hele januar og februar kører vi kampagne på hele Pizzi tilbehørs programmet, hvor vi giver 20% rabat.

Ring direkte på tlf. 9626 9650 og få mere at vide om de mange muligheder med Pizzi. Du kan også downloade vores kampagneblad her på siden.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.094