23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Flexhal skal opføre et kølelager til Saedager Dairy

DS Flexhal har fået en totalentreprisekontrakt på at opføre et kølelager på 724 m² til Saedager Dairy i Sdr. Onsild ved Hobro.

Bygningen opgøres i vores BBR System som den tidligere bygning, det vil sige med betonelementfacader, tagdrager i beton og med betonplader mellem dragere, Valget af konstruktion udspringer af de veterinærer krav, der stilles til et kølelager for levnedsmidler. Bygningen har en frihøjde på 6,0 m og et frit spænd på 26,4 m, og der påbygges en sluse med hydraulisk rampe.

Der skal omkring bygningen laves en del anlæg for til- og frakørsel til slusen, som også indgår i kontrakten.

Byggeriet skal starte i februar og forventes afsluttet 1. juli i år. Det gennemføres af projektleder fra DS Flexhal, som også opførte den bygning som tilbygges.

Sædager Mejeri var et andelsmejeri indtil 2013, hvor det blev en del af Mammen Mejeri, og derefter omdannet til Saedager Dairy, der er et selvstændigt aktieselskab.

De seneste år har mejeriet gennemgået en omfattende udvidelse og ombygning. DS Flexhal har været så heldige, at være med til en del af dem også.

Mejeriet fremstiller og sælger en række kvalitetsprodukter af hvide ostetyper, som tidligere var kendt som Feta ost. I dag kendt som salat tern eller blød ost i lage.

Produkterne sælges over det meste af verdenen med egne salgskanaler såvel som grossisthandel.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.047