23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny JCB 435S Agri

Produktivitet, effektivitet og førerkomfort nåede nye højder med JCB Farm Master 435S Agri gummihjulslæsser.

JCB har lanceret en ny model af Storbritanniens mest populære højtydende gummihjulslæsser for at højne produktiviteten på større gårde og maskinstationer.
JCB Farm Master 435S Agri bygger videre på succesen fra forgængeren, 434S Agri, som var branchens første gummihjulslæsser i sværvægterklassen udelukkende bygget til landbruget.
”434S’eren etablerede nye niveauer af ydeevner for sværvægter læssemaskiner med funktioner og specifikationer, der er specielt designet til landbruget” fortæller produkt marketing manager Edward Roach, ”Den nye model bygger på en succesfuld formel med forbedret trækkraft, hurtigere kørehastighed og større komfort og bekvemmelighed for føreren. Dette giver en betydelig reduktion af brændstofforbruget, der medfører lavere driftsomkostninger”.
Som forgængeren, er den nye JCB Farm Master 435S Agri drevet af en 6,7 liters Cummins QSB 6 cylinder motor med 230hk/945Nm, som lever op til de gældende europæiske Stage 3B emissionsregler.
En ECO power indstilling af motoren giver et omdrejningstal på 1800 ved lettere opgaver samt en ny funktion af ”lav tomgang”. Dette sænker automatisk omdrejningstallet til 700 efter 30 sek. inaktivitet, f.eks. når maskinen venter på en snittervogn. Denne funktion kan udvides med en ekstra automatisk nedlukning af motoren, hvis dette ønskes.
Med 750/65R26 Mega XBib dæk monteret, har JCB 435S Agri en imponerende trækkraft af en maskine der vejer mere end 14 ton.
En 6 trins powershift transmission med automatisk gearskift og converterlås/lock-up i alle gear. De 6 gear fremad, giver en tophastighed på 40km/t.
Maskinførerne får fornøjelsen af at arbejde i en meget støjsvag kabine, hvor maksimum lydniveauet er nede på kun 70db. Maskinen er standard monteret med klimakontrol med øget ventilation, og luftrecirkulering er et nyt alternativ til standardsystemet, samt en Actimo XXL luksus luftsæde for at opnå den bedste komfort i en travl arbejdsdag.
”Der er også en ny type instrumentering, der kombinerer analoge instrumenter og LCD farveskærm med ekstra funktioner”, siger Edward Roach. ”Dette giver føreren en mere brugbar information, som f.eks. af brændstofforbruget, hjælp til styring og registrering af læsserens brug”.
Adgangen til service og vedligehold forbliver uovertruffen, idet alle daglige kontroller kan udføres ved jorden. Opklappelige døre til motorrummet og til den hydraulisk drevet og vendbare kølervinge giver let adgang til rengøring af motor og kølerne.
Læssearmens affjedring (SRS), som er standard, kan justeres så den automatisk aktiveres efter en forudindstillet hastighed.
Store gårde og maskinstationer, der har brug for en læsser af denne kaliber, har et valg. De kan købe en industrilæssemaskine, der er blevet tilpasset landbruget og dermed acceptere de uundgåelige kompromisser, der vil være ved denne type, eller de kan investere i JCB Farm Master 435S Agri, der er specialbygget til alle landbrugets formål.
Mere information fås ved henvendelse til Nicolaisen & Larsen A/S, tlf. 70 10 12 14.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.05