23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Outline Vinduer lancerer 10 års garanti – også på træ vinduer og døre.

Som noget unikt fordobler Outline garantien fra 5 til 10 år på alle virksomhedens produktserier, hvilket adskiller sig markant fra de andre leverandører på markedet.

- Vi har markedets vel nok bedste trækvalitet og styr på alle processer i produktionen grundet 30 års erfaring med fremstillingen af vores kvalitetsvinduer og -døre. Derfor er vi også helt trygge ved konsekvent at yde 10 års garanti, fordi vi ved, at vi kun sender kvalitetshåndværk ud af huset, siger Claus Petersen Koch, Salgschef hos Outline Vinduer.

Fordoblet garanti gælder på træ og træ/alu vinduer og døre
Med den fordoblede garantiperiode lægger Outline Vinduer sig i spidsen på markedet hvad angår tryghed i valget for kunderne. Garantien dækker nemlig alle virksomhedens produktserier. Således er alle Outlines 3 serier – Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Energy – omfattet af de 10 års garanti:

- Det er jo en investering at købe nye vinduer og døre, så det vi leverer ud til kunderne skal være i orden mange år frem. Derfor ønsker vi heller ikke at gå på kompromis med hverken holdbarhed eller kvalitet i nogen af vores produkter, siger Claus Petersen Koch.

Han forklarer, at Outline af samme grund kun har et fåtal af reklamationer, fordi virksomhedens produkter netop er kvalitetssikrede i kraft af 30 års erfaring, FSC-certificeret træ af meget høj kvalitet fra de nordiske skove og ikke mindst en effektiv produktion herhjemme i Danmark.

Alle virksomhedens produkter bliver således fortsat lavet under samme tag på fabrikken i Farsø. Udover en ensartet høj kvalitet, bidrager det samtidig til at fastholde arbejdspladserne i Danmark og en levering på helt ned til 2 uger.

Fakta om Outline Vinduer

Outline Vinduer
Fabriksvej 4
9640 Farsø
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29189110
P nummer: 1015920064

Kontaktperson

Maria Dziadzio-Jensen
Brand Manager
Maria.Dziadzio-Jensen@inwido.dk

Send til en kollega

0.097