23948sdkhjf

Fronthuset - Nyt erhvervsbyggeri i Aalborg.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HP Byg A/S

HP Byg A/S skal som storentreprenør, opføre 6.000 m2 kontorbyggeri med 1.000m2 kælder på Eternitgrunden i Aalborg for S. Enggaard, et markant erhvervshus kaldet Fronthuset.

Bygningen er tegnet af KPF Arkitekter og får en meget synlig placering ved et af Aalborgs måske største trafikale knudepunkter.

HP Byg A/S har egne håndværkere og underentreprenører til udførelse af projektet i.h.t. kontraktgrundlaget med kunden.

Fronthuset opføres i anerkendte materialer i god kvalitet og i et materialevalg med minimal vedligeholdelse. Der lægges stor vægt på en optimal arealudnyttelse, således gang- og fællesarealer vægter mindst muligt. Bygningen er udformet således, at der fra lejemålene på hver etage er adgang til altaner / udendørs opholdsarealer. Byggeriet opføres med fokus på bæredygtighed og et sundt og godt indeklima, hvor velvære, komfort og sundhed samt belysning og akustik tilgodeses.
Huset opføres i 7 etager samt kælder, hvor stue og 1. sal skal mures i en mørk sten og 2. sal til 6. sal består af hvide sandwich facader.

Første spadestik skal efter planen tages i marts 2015, og Fronthuset forventes at være indflytningsklar 1. juli 2016. Fronthuset skal bl.a. huse Jutlander Bank og STORM advokatfirma.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HP Byg A/S

Ollerupvej 8
9220 Aalborg Øst
Danmark
HP Byg A/S

Send til en kollega

0.132