23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk design-frontløber tager pulsen på det globale VVS-marked

Nordisk badeværelsesdesign hitter på verdensmarkedet.

Parametre som minimalisme, elegance og funktionalitet baner i stigende grad vejen for nye eksportmarkeder – ikke mindst for danske unidrain®, som er klar til at indtage verdens største messe for VVS- og badeværelsesløsninger, ISH, med en portefølje af designprisvindende gulvafløb og brusevægge.

D. 10.-14. marts i år valfarter besøgende og udstillere fra hele verden til ISH i Frankfurt am Main, Tyskland, hvor de nyeste og mest innovative løsninger inden for badeværelser og sanitet samt opvarmning, køling og ventilation gennem mere end 50 år har set dagens lys. Intet mindre end 187.579 gæster satte i 2013 hinanden stævne ved verdens største messe inden for sit felt, og med sloganet Fremtidsorienterede byggeløsninger står de 250.000 m² store messehaller igen i år klar til at blive indtaget af de mere end 2.400 udstillere.

Globale markedsmuligheder for dansk badeværelsesdesign
En af de producenter, der ser frem til messen, er danske unidrain®. Ikke mindst fordi den designprisvindende udstillers VVS- og badeværelsesløsninger igen i år forventes at vække international interesse blandt de tilrejsende rådgivere og bygherrer, projekterende og detailhandlere.

- ISH er en international begivenhed af de helt store, hvor de mest markante produkter og teknologier præsenteres for verdensmarkedet. Vores løsninger har gennem de seneste år mødt en støt stigende interesse fra udlandet, hvilket har banet vejen til en række eksportmarkeder, herunder lande som Schweiz og ikke mindst Kina, hvor vi åbnede en afdeling i 2014. Derfor er messen en unik platform for at tage pulsen på de globale markedsmuligheder samt knytte nye forbindelser og etablere netværk på tværs af landegrænser.

Sådan lyder budskabet fra marketingchef Thomas Skov Simonsen hos unidrain®, som gennem de seneste år har formået at positionere sig som internationalt markedsledende inden for produkter som gulvafløb og brusevægge. Samtidig påpeger han, at unidrain®’s eksportsucces på fornemste vis illustrerer, at Danmark er blevet et foregangsland, hvad angår badeværelsesdesign.

- Der er ingen tvivl om, at den voksende globale efterspørgsel på vores løsninger bl.a. skyldes en stigende begejstring for design med skandinavisk og ikke mindst dansk fingeraftryk. Produkter, der lader stilren minimalisme og elegance gå hånd i hånd med funktionalitet og brugervenlighed, vækker unægteligt begejstring blandt de udenlandske kunder. Og på den front er Danmark en vaskeægte ”first mover” på verdensmarkedet, forklarer han.

Æstetik, installation og vedligehold i forening
unidrain®, der vanen tro deler stand med virksomhedens svenske moderselskab Purus AB, vil bl.a. benytte messen til at lancere en verdensnyhed til bryggerset. Det helt store trækplaster bliver dog GlassLine – en patenteret serie af brusevægge i glas, som ifølge Thomas Skov Simonsen er et glimrende eksempel på den nordiske design-symbiose mellem æstetik og brugbarhed.

- Vores ambition er at sætte standarden inden for VVS- og badeværelsesløsninger, hvilket også er tilfældet med GlassLine. Glasvæggene monteres helt uden synlige skruer og beslag, og modsat de fleste brusenicher, som er sammensat af tilfældige komponenter, så leverer serien en helhedsoplevelse i form af et intelligent design, hvad angår look såvel som installation og vedligehold, afslutter han.

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26529255
P nummer: 1009016852

Send til en kollega

0.047