23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kapacitive sensorer sparer penge og løser opgaver bedre

Dyre sensorer løser ikke altid opgaven bedst! Med den nye integrerede Siric chip i den kapacitive CM12 sensor opnås væsentlige forbedringer - samtidig med at prisen sænkes.

>> Hele forskellen, og det der gør den nye sensor CM12 overbevisende skal
findes i den nye Siric chip teknologi.

Siric giver præcision og valgfrihed
Den nye CM12 sensor har indbygget SICK’s avancerede Siric chipteknologi, der giver mulighed for at udføre avancerede funktioner – på en simpel måde.
Der er blandt andet både skærmet
(tasteafstand 4 mm) og uskærmet (8 mm) funktion i samme sensor og sensor vælger selv mellem PNP/NPN udgang i forhold til tilsluttet controller. Via et simpelt tryk skiftes efterfølgende mellem normally open/closed funktion.

Man kan vælge mellem to teach-in funktioner: standard statisk teach, hvor emnet står stille foran sensoren, eller en dynamisk teach, som indlærer det sted hvor emnets materiale har den laveste modstand. Dette sikrer et bedre resultat, da der kan tages højde for eventuelle omgivelsers indflydelse på indlæringen.
En mulig årsag til fejldetektering af emner med kapacitive sensorer er fugtændringer i omgivelserne. CM12 har indbygget fugtkompensering, således at en langsom opbygning af fugt undertrykkes.

Den kapacitive sensor består af en elektrode og en skærm, som ved hjælp af et oscillerende kredsløb skaber et kapacitivt felt. Når et emne nærmer sig (metallisk eller ikke-metallisk) falder frekvensen pga. den dielektriske modstand i emnet. Sensoren registrerer ændringen, fra frit felt til belastet felt og giver signal til udgangsforstærker om at levere
I/O -signal.

Mere information
Vore teknikere sidder klar med råd og sparring på telefon: 45826400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047