23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HansenGroup A/S afleverer negativt resultat for 2012/2013

Året 2012/2013 ender stærkt utilfredsstillende for HansenGroup A/S med et underskud på 56 mio. kroner.

Glasforarbejdningsvirksomheden i Liverpool, som var en del af HansenGroup er lukket i juni måned, efter flere års dårlige resultater. Lukningen har påvirket regnskabet negativt i stor grad.
Virksomheden Xframe som udvikler vinduer til boligmarkedet, har ligeledes kørt med underskud i flere år og har derfor også påvirket årets resultat negativt.

”HSHansen’s fabrikker i Danmark har gennemført to større byggeprojekter der var uheldigt prissatte. ”Det tekniske resultat er dog blevet til en succes historie om et ”0 energihus” der er langt bedre end de strenge krav. Og det er vigtigt at notere” udtaler Hans Kolby Hansen – CEO for HansenGroup i forbindelse med årsresultatet.

Der er masser af positivitet at spore hos den innovative leverandør af glas- og metalkonstruktioner til byggebranchen. Især facadevirksomhederne vinder indpas og er stadig markedsførende i Skandinavien. Det er især konceptet UnitAl der er populært som facadeløsning. Et facadekoncept hvor facadeelementerne totalt færdiggøres på fabrikken under kontrollerede forhold, og monteres lynhurtigt.

Senest har HSHansen A/S, som er en del af HansenGroup, fået kontrakt på facadeentrepriser på Kolding Sygehus for Region Syddanmark, en ny uddannelsesinstitution på Færøerne for bygherren Landsverk, samt netop fået accept på et stort domicilbyggeri i København.
Alene de 3 projekter udgør en ordrebeholdning på 150 mio. kroner til udførsel i 2014.

”Øvrige udenlandske selskaber i HansenGroup har en god ordrebeholdning i hus, så fremtiden tegner lys, og de første 5 måneder i det nye regnskabsår er vi foran budget”, udtaler Jesper Klith Andersen, CEO for facadedivisionen.

” Vi besluttede allerede i de første kriseår at fastholde vores stærke projekt-teams, for at bibeholde spidskompetencerne, dog var det nødvendigt med en omkostningstilpasning henover 2011/2012 og den ser vi først den fulde effekt af fra midten af 2013. Når vi ser fremad ser vi en øget aktivitet på alle vore markeder. Vores øgede fokus på rette projekt for rette kunde, gør at vi oftere siger nej tak til projekter som ikke er lønsomme for os” fortsætter Jesper Klith Andersen –

Ledelsen ser positivt på 2013/2014 med store ordrer i hus, god solid likviditet samt en målrettet strategi der viser sig at bære frugt.

”2014 bliver vendepunktet hvor vi er kommet ud af ”stormen” efter finanskrisen, og har fuld koncentration på de rigtige projekter, og indtjening.” slutter Jesper Klith Andersen.

HansenGroup A/S designer, fremstiller og monterer aluminiumsfacader, curtainwalling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup A/S er grundlagt i 1909 og repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 750 mio. og 650 medarbejdere er HansenGroup A/S i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør.
Læs mere på www.HansenGroup.biz

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Send til en kollega

0.048