23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Flexhal har vundet Dansk Betons In-situ pris 2015 !

Prisen gives for DSV’s nye hovedkvarter i Hedehusene, som er tegnet af PLH Arkitekter A/S og som DS Flexhal har været totalentreprenør på.

In-situ Prisen uddeles hvert år af Dansk Beton Fabriksbetongruppen og gives til personer eller firmaer, som har stået for unikt arbejde i pladsstøbt beton, og som har udfordret materialets formbarhed og potentiale.

I år kunne DS Flexhal så løfte armene, da de sammen med PLH Arkitekter blev afsløret som vinder af dette års pris på konferencen Bæredygtig Beton, der løb af stablen den 10. marts i Tivoli Hotel og Kongrescenter. Vinderprojektet var DSV’s nye hovedkvarter i Hedehusene, som DS Flexhal har været entreprenør på.

”Vi er utroligt stolte over at være en del af vinderprojektet i samarbejde med PLH Arkitekter og DSV. For en lille nordjysk virksomhed som vores, er det en stor anerkendelse at vinde i sådan et flot og stærkt selskab”, siger Asbjørn Henriksen der har været projektchef på projektet for DS Flexhal.

DSV’s nye hovedkvarter er primært udført i in-situ støbt beton i stueetagen, med blandt andet indvendige skift i terrænniveau og en trappe. Byggeriet byder blandt andet på den smukt svungne in-situ støbte receptionsskranke og en næsten svævende skillevæg, som ligeledes er støbt på stedet. Også de udendørs belægninger er in-situ støbte med kostede overflader.

I fornemt selskab
Udover DSV var to andre projekter nomineret til dette års pris. Det er betonramblaen hos Novo Nordisk i Bagsværd og det store uddannelses- og forskningsbyggeri Navitas på havnen i Aarhus. Ifølge Jesper Gottlieb, som er formand for bedømmelseskomitéen for In-situ prisen, så demonstrerer alle de nominerede projekter mulighederne med in-situ beton på bedste vis.

”Årets tre nominerede byggerier er funktionelle og elegante løsninger, som spænder vidt og præsenterer in-situ betonens formbarhed og smukke finish på bedste vis. Samtidig viser løsningerne, at in-situ betonens fordele gælder, hvad enten vi taler om bygning eller landskab, siger formand for bedømmelseskomitéen, Jesper Gottlieb fra Gottlieb Paludan Architects til Dansk Beton.

Tidligere modtagere af In-situ Prisen tæller blandt andet Moesgaard Museum ved Aarhus, Den Blå Planet i Kastrup og Skateparken i Fælledparken.

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.047