23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fakro i Huset

Fakro lancerer sin helt nye udstillingsstand i HUSET lige op til Påsken 2014 og inviterer alle interesserede ind for at se et stærkt alternativ indenfor ovenlysløsninger.

Fakros fordele på én stand

Lige op til Påsken 2014 lancerer Fakro sin udstillingsstand i HUSET i Middelfart, det tidligere Byggecentrum.

"Vi har vurderet, at vi skal have 3-5 strategiske udstillingssteder i Danmark hvor vi aktivt kan tage interesserede kunder, byggefirmaer, arkitekter m.fl. med for at de kan tage og føle på Fakros kvalitetsprodukter," siger Morten Nielsen, Kundeservicechef i Fakro Danmark.

"I stedet for at sætte en forkølet demostander op i hver forretning hvor vi sælger vore produkter, mener vi, at denne udstillingsform klart er at foretrække. Både for kunderne, forhandlerne og for os selv. Det er ren win-win på denne måde," fortsætter Morten Nielsen.

Strategiske udstillinger

"Nu ser vi hvorledes det fungerer med HUSET og vores stand dér. På sigt kigger vi efter steder i Aalborg, Aarhus og Københavnsområdet, men vi har ikke låst os fast på noget specifikt," siger Jon Tougaard, direktør i Fakro Danmark.

"Det er klart, at der er store fordele ved centrale steder idet vi kan vise hele løsninger og man får et bedre samlet indtryk af produkterne på denne måde. Det er tilmed lettere at bringe folk med hen til et neutralt sted som HUSET fremfor til en forhandler, som kunden måske ikke benytter sig af."

En polsk sværvægter

"Den polske sværvægter indenfor ovenlys, Fakro, er blandt verdens største udbydere af ovenlysvinduer til alle former for tagløsninger. For at kunne fortsætte væksten på det danske marked er vi ganske enkelt nødt til at vise hvad vi kan," slutter Jon Tougaard.

Fakro Danmark har indgået en længere kontrakt med HUSET og man vil være klar til noget lignende andre steder i landet, om noget relevant skulle vise sig. Men man udelukker ikke, at det ligeledes kunne blive hos eksisterende eller nye forhandlere på det danske marked.

Fakros nye stand står i afdeling Vinduer & Døre.

Mere info: www.huset-udstilling.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.078