23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgs- og markedschef hos JORTON A/S

JORTON har i foråret valgt at udvide og styrke organisationen med en helt nyoprettet stilling på salgssiden, som skal arbejde på tværs af organisationen og holde fokus på et af virksomhedens strategiske tiltag - tilfredse kunder.

Onsdag den 7. maj 2014 er Line Hjort ansat som salgs- og markedschef i JORTON. Line er 47 år og kommer fra en stilling som kundechef hos MT Højgaard. Med sig i bagagen har Line en MBA fra AVT Business School i København, et stort kendskab til og netværk i branchen og hun har de sidste 15 år af sin karriere arbejdet med salg, salgsledelse og key account management.

Som salgs- og markedschef vil Line Hjort blandt andet skulle styrke JORTON’s nuværende position i markedet samt vedligeholde og opbygge en stærk kundekreds. Ligeledes vil Line komme til at spille en vigtig rolle i forhold til at opnå et af JORTON's vigtigste strategiske mål, nemlig udelukkende at have tilfredse kunder. Lines vigtigste opgave bliver derfor at have god kontakt, viden om og fokus på den enkelte kunde.

Med den nye organisation vil JORTON således fortsætte det gode samarbejde med både kunder og samarbejdspartnere og fortsat arbejde på, at fastholde og udbygge positionen i byggebranchen som en eftertragtet og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Send til en kollega

0.047