23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udskiftning af rustne vandrør i ældre Frederiksberg-ejendom

Ligesom mange andre af Frederiksbergs ældre ejendomme stod ejerforeningen Hanneborg overfor en udskiftning af ejendommens 52 år gamle, galvaniserede vandrør.

Ejendommen på hjørnet af Kong Georgs Vej og Kronprinsesse Sofies Vej er fra 1963, og med tiden er vandrørene blevet rustne og fyldt med kalk.

Ejerforeningen valgte i første omgang kun at udskifte foreningens vandrette rør på loftet og i kælderen. Derfor ønskede bestyrelsen at finde en VVS-virksomhed som hovedentreprenør på projektet, der kunne løse udfordringen med at sammensætte de gamle galvaniserede, lodrette rør og de nye rustfrie, vandrette rør. Hvis det ikke udføres korrekt, kan de galvaniserede rør nemlig ruste og forfalde hurtigere.

Øens VVS Teknik gav gode faglige råd
Ejerforeningen Hanneborg valgte VVS-virksomheden Øens VVS Teknik A/S som hovedentreprenør på projektet. Ifølge John Bisgaard, bestyrelsesformand i EF Hanneborg, blev der først afholdt en tilbudsrunde, hvor Øens VVS Teknik blev valgt til opgaven - bl.a. på grund af virksomhedens høje faglighed:

”Når det kom til kvaliteten af den faglige rådgivning, var Øens VVS Teknik bedst. De kunne forklare os, hvordan de ville løse den konkrete udfordring på en måde, der tog højde for de kommende renoveringsplaner for ejendommen. Da de samtidig kunne konkurrere på prisen, blev Øens VVS Teknik valgt til opgaven,” siger John Bisgaard.

Om nogle år står ejerforeningen overfor at skulle renovere de lodrette vandrør i ejendommen. Det har Øens VVS Teknik taget højde for ved at klargøre rørene til den efterfølgende renovering i samme ombæring. Det giver en optimal udnyttelse af ressourcerne.

Projektet er netop afsluttet og foregik over en periode på tre uger.

”Gennem hele projektet har vi oplevet Øens VVS Teknik som en god sparringspartner. Også når vi undervejs stødte på uforudsete udfordringer, som der jo altid er under sådanne projekter. Hver gang har vi haft en rigtig god dialog omkring hensigtsmæssige løsninger og pris, så budgettet ikke skred,” fortæller John Bisgaard.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.063