23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udendørs scener fra Løweners 125 års jubilæum

Den 6. maj 2014 holdt Løwener åbent hus i anledning af deres 125 års jubilæum

Den 6. maj 2014, hvor Løwener holdt åbent hus i anledning af de 125 år, var der rig lejlighed for de besøgende til at opleve det nyeste nye og teknologisk mest avancerede inden for industriteknik og entreprenørmateriel.

Brugsdyr i alle størrelser på græs!
Indendørsarealet var reserveret til produktnyt for de mange, som var mødt frem for at opleve sidste ny udvikling inden for måling, svejsning, procesteknik, autoteknik og meget mere.
I dagens anledning var Løweners andet goe' ben at stå på - nemlig entreprenørmateriel - repræsenteret i form af nye stærke og intelligente brugsdyr, som gik og græssede fredeligt på Løweners store hjørnegrund. Her kunne de så betragtes, beundres og - for nogles vedkommende - klappes og afprøves.

Kloakmester i sadlen
Autoriseret kloakmester Finn Øgård Hansen valgte at anskue tingene fra førerpladsen i den nye Kubota U10-3.

Finn Øgård Hansen driver til dagligt Øgård Entreprenørservice A/S i Sorø, som bl.a. udfører alle former for kloak- og entreprenørarbejder.

Finn ser U10-3 som et godt all-round arbejdsredskab på kun 990 kg som supplement til maskinparken.

Som en nyhed fås den velkendte U10-3 nu også som en joystick model – hvor joystikkene er placeret i venstre og højre side af førersædet, hvor de på den nuværende model er anbragt fortil.

Pauser med pølser og pilsnere
Hele dagen igennem sørgede vor specialgrillmester med assistent for, at der på intet tidspunkt manglede lækkerier til de mange gæster. Grillmaestroen havde rygende travlt, men bevarede det kølige overblik.

Stemning i festteltet
I festteltet kunne man få sig en sludder om alt mellem himmel og jord, gætte spørgsmål om Løweners historie og vinde et kroophold, lytte til musik, sang og Niels Barfods jubilæumstale. Niels Barfod kunne i øvrigt samme dag fejre sit 10-års jubilæum som indehaver af V. Løwener A/S.

Stor interesse for ny Kubota i komfortklassen
Boe Hakon Jønch var – i lighed med mange andre af gæsterne den 6. maj – interesseret i at se det nye på gravefronten.

Boe er indehaver af BHJ Trans i Hårlev, der startede som transportfirma, men nu primært beskæftiger sig med udlejning af entreprenørmateriel med fører. Boe er glad for Kubota minigravere og har i forvejen flere af slagsen, bl.a. 5 tons modeller.

Noget af det unikke ved Kubota'erne er den enkle betjening og vedligeholdelse, den suveræne ergonomi og det minimale bagudhæng. Derfor var Løweners sidst nye Kubota-skrig - nemlig den 2,6 tons U27-4 i komfortklassen og med graveegenskaber som en langt større model lige dét, Boe ønskede sig som supplement til sin eksisterende "besætning".

Her ses Boe, som nu er den stolte ejer af en spritny U27-4, og Jesper K. Larsen fra Løwener.

Forkærlighed for Kubota minigravere
Kim Kristensen, som er indehaver af KK Udlejning i Nordsjælland, nærmere bestemt i Veksebo v/Fredensborg, lagde også vejen forbi.

KK Udlejning er et enkeltmandsfirma med to ansatte foruden Kim selv. KK Udlejning har udlejet maskiner siden 1986, herunder minigravere, frontlæssere, maskintrailere og traktorer. Kim har travlt med sin forretning, men gav sig tid til et besøg for at se gravenyhederne fra Kubota. Han er nemlig af den overbevisning, at Kubota minigravere er det bedste af det bedste. Som han udtrykker det, er Kubota'erne billigst i drift, de er støjsvage og behagelige at arbejde med takket være den jævne og harmoniske arbejdsgang, ligesom de er enkle at servicere. Nu vi taler service, så er man ifølge Kim altid i gode hænder hos Løwener, hvis et teknisk problem melder sig. Der er aldrig slinger og brok, som Kim udtrykker det.

Kim Kristensen er i forvejen den tilfredse indehaver af en flok Kubota minigravere, bl.a. to U10-3, to KX61-3, en U17-3, en KX 41-3V og en KX057-4, hvor alle er 2. generation. Kim har valgt de nye ud fra de Kubota minigravere, han kender fra tidligere og er rigtig godt tilfreds med.

Nogle kom for at stampe!
Blandt de besøgende var et par raske drenge fra Kloakfirmaet. De nøjedes ikke med at kigge, men begyndte straks at stampe!

Her er det den effektive letvægtsstamper Bomag BT 60 på kun 58 kg, som får en tur på plænen – under kyndig vejledning af en festklædt Jørgen T. Nielsen fra Løwener.

De to stampeeksperter fra Kloakfirmaet fandt, at maskinen var et ordentligt og prima arbejdsredskab – forlyder det.


Tak til alle som deltog den 6. maj
Det blev en rigtig god dag – med ca. 300 besøgende. Alle fik en positiv og festlig oplevelse, såvel kunder, producenter, andre gode forretningsforbindelser og alle os i Løwener.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.547