23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Morgenseminar ruster arkitekter til energirenovering anno 2014

Som optakt til årets Building Green-messe inviteres landets arkitekter til gratis morgenseminar onsdag d. 18. juni kl. 8.00-10.00 i Dansk Byggeris lokaler

Henning Larsens Architects, Bygherreforeningen og producenten Xella tager pulsen på energirenovering anno 2014 – og efterfølgende debatterer de muligheder og udfordringer, som arbejdet med energirenovering giver arkitekterne både nu og i de kommende år.

Landets arkitekter får onsdag d. 18. juni mulighed for at debattere energirenovering med repræsentanter fra Henning Larsen Architects, Bygherreforeningen og producenten Xella. Det sker, når Building Green som optakt til årets messe, der løber af stablen d. 29.-30. oktober, slår dørene op for et morgenseminar om energirenovering i Dansk Byggeris lokaler i centrum af København.

Branchens mest aktuelle emne
– Energirenovering udgør bl.a. i kraft af regeringens nye energirenoveringsstrategi byggebranchens mest aktuelle emne. Både nu og fremover er der masser af muligheder og udfordringer især for arkitekterne at tage fat på, udtaler Mette Grydehøj Post, der er projektleder på Building Green.

Morgenseminaret byder på oplæg fra hhv. Signe Kongebro, der er partner i Henning Larsen Architects og leder af tegnestuens bæredygtighedsafdeling, Graves Simonsen, som er projektchef hos Bygherreforeningen og bl.a. ankermand på branchepartnerskabet ”Renovering på dagsordenen” (i samarb. m. Grundejernes Investeringsfond), samt Niels Jørgen Pallesen, der er nordisk direktør hos Xella.

Energirenovering til debat
Den efterfølgende debat modereres af arkitekt MAA Charlie Steenberg, der er studielektor på Det Kgl. Danske Kunstakademis Arkitektskole i København og bl.a. er en del af samarbejdsfællesskabet TransformationLab.

– Blandt de spørgsmål, som morgenseminaret kommer til at debattere, er, hvordan vi får energieffektiviseret bygningsmassen uden at give køb på de æstetiske værdier? Hvordan ser de økonomiske perspektiver i energirenovering ud, både på kort og langt sigt? Samt ikke mindst: Hvordan energirenoverer vi på en måde, der mest optimalt gør brug af den danske bygningskultur?, lyder det fra Mette Grydehøj Post.

Fakta om morgenseminaret
Morgenseminaret finder sted onsdag d. 18. juni 2014 kl. 8.00-10.00 hos Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K.

Deltagelse er gratis. Tilmelding sker via mail på info@buildinggreen.eu.

Du kan læse mere om morgenseminaret på www.buildinggreen.eu.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047