23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledelse og kvalitetsstyring i fødevarebranchen

Flemming Nielsen tiltrådte i maj 2014 som rådgiver i Skelmose Consulting. Hans speciale er kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed.

Flemming Nielsen har 30 års ledelseserfaring inden for fødevarebranchen, heraf de sidste 5 år som kvalitetschef på produktions- og pakkerivirksomheder.

Flemming er oprindeligt uddannet som mejerist og mejeritekniker og har siden uddannet sig inden for ledelse, kvalitet, sikkerhed og miljø.

Fødevarelovgivningen
Flemming har et stort kendskab til fødevarelovgivningen og forstår at omsætte lovgivningen til forståelig praktik.

Som kvalitetschef i fiskeindustrien udarbejdede og implementerede han egenkontrolprogrammer og sikrede generhvervelse af IFS-certifikat. I samme forbindelse blev der også indarbejdet en mere gennemgribende sporbarhed.

Effektivisering
En effektiv kvalitetsstyring kan også ses på bundlinjen. Som leder i mejeribruget opnåede Flemming for eksempel væsentlige besparelser ved at effektivere og automatisere. Dette blev opnået ved hjælp af medarbejder-inddragelse og målstyret ledelse i form af blandt andet indførelse af nøgletalssystem.

Flemming har også været med til at indføre og udvikle zoneopdeling i pakkeriet, udvikle og implementere kvalitetssystemerne egenkontrol, ISO 9002, ISO 14000 samt BRC.

Produktions-, projekt- og interim ledelse
Flemming Nielsens ledelseserfaring omfatter både produktions-, projekt- og interim ledelse.

Flemming har mange års erfaring med produktionsledelse inklusivt stort personaleansvar. Desuden har han stor erfaring med projektledelse og har fungeret som projektleder ved flere større arbejdsmiljøforbedringsprojekter, ligesom han har udført flere opgaver omkring kvalitetsstyring som interim leder.

Har du brug for en specialist?
Så har din virksomhed brug for en specialist inden for ledelse, kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed, så kan du kontakte Flemming Nielsen på tlf. 29 86 37 03 eller via mail: fn@skelmose.eu.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.094