23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Saint-Gobain og Henning Larsen Architects

Hvilken udvikling foregår der hos de største spillere i den danske byggebranche? Når det gælder materialer, er producenten Saint-Gobain og arkitektvirksomheden Henning Larsen Architects værd at følge. Det kan du den 4. september.

Udvikling af materialer
Materialegiganten Saint-Gobain producerer et vælg af produkter til byggeindustrien – udover de velkendte vinduesglas, producerer virksomheden også andre keramer til byggebranchen som gips, letbeton og mørtel o.lign, samt forskellige isoleringsløsninger. Alle produkter, der møder stigende krav til performance på energi- og miljøsiden. Elin Søndergård er Saint-Gobains udviklingschef for de nordiske og baltiske lande. Du kan møde hende i morgenprogrammet for konferencen "Fremtiden er smartere og grønnere" på Teknologisk Institut.

Krav til materialerne i praksis
Som afslutning på dagen, kan du møde en anden ekspert med både bred og fokuseret berøring med materialer, nemlig arkitekten Martha Lewis (foto), der arbejder i bæredygtighedsafdelingen hos Henning Larsen Architects. Hun beskriver tilgangen i tegnestuens arbejde med udvælgelse og anvendelse af byggematerialer i byggerier. Og ikke mindst anvende forskning og udvikling af bæredygtighed som et konkurrenceparameter for virksomheden nationalt såvel som internationalt.

Om konferencen
I fremtidens byggeri anvender vi de velkendte byggematerialer mere effektivt. Udviklingen af et grønnere byggeri er således præget af en smartere anvendelse af byggematerialer og komponenter, frem for helt nye materialer. Dette er udgangspunktet for konferencen "Fremtiden er smartere og grønnere". Konferencen, som er målrettet producenter, arkitekter og rådgivere, dækker emnet om udviklingen af energieffektive og miljørigtige byggematerialer fra flere vinkler: krav, forskning og produktudvikling.

Læs mere om konferencen her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047