23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt katalog fra VELFAC

Se eller bestil det nye arkitektkatalog fra VELFAC. Du får et katalog fyldt med inspiration og tekniske informationer, så du nemt får et overblik over alle vores produktserier.

Det nye VELFAC arkitektkatalog er netop sendt på gaden. Gå ikke glip af et katalog med masser af inspirerende billeder, teknisk overblik og alle de informationer og detaljer, du har behov for.

Download kataloget eller bestil et eksemplar.

Se det komplette produktprogram
Du får et hurtigt overblik over det komplette VELFAC produktprogram i det nye og overskuelige katalog. Samtidig får du alle de seneste opdateringer på produkterne samlet ét sted. Kataloget er på 96 sider og dermed nemt at tage med i tasken.

VELFAC.dk kan du finde alle produktinformationer fra kataloget og flere til. Du kan desuden downloade alt til projektering, herunder udbudsbeskrivelser, snittegninger og 3D BIM objekter.

Professionel rådgivning - hele vejen rundt
Hos VELFAC sidder vi klar til at rådgive dig, og vi hjælper dig gennem hele processen. Brug os som sparringspartner i forhold til energi, indeklima, lyd og indbygning. Vi sørger for, at alt er gennemtænkt og taget med i beregningerne og overvejelserne til hvert enkelt projekt.

I kataloget og på VELFAC.dk finder du desuden information om vores omfattende testprogram i forhold til holdbarhed, indbrudssikkerhed, brand og lyd, ligesom du finder certifikater vedrørende blandt andet FSC-mærkning, indeklima, Dansk Vindues Verifikation.

Kontakt os allerede i dag
Vil du vide mere om, hvordan VELFAC kan gøre en forskel i dit næste projekt, så kontakt os allerede i dag. Ring til os på tlf. 70 110 200.

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.032