23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den nyeste trend inden for gulvløsninger - ecotiles

AAG har indgået et samarbejde med ecotileflooring, som er verdens førende leverandør af interlock gulvsystemer. En flot og nem løsning til at dække snavsede og beskidte gulve og samtidig beskytte underlaget mod slid og skader.

ecotiles er en hård, fleksibel og moderne gulvløsning som skaber et renere, varmere og ikke mindst flottere miljø. De er perfekte til at farvekode forskellige zoner i et rum eller på en arbejdsplads. Fliserne er varmere og blødere under fødderne end beton og traditionelle fliser og kan leveres med hjørner og kanter, så man har mulighed for at lave et afgrænset område.

ecotile er sprøjtestøbt under anvendelse af blandinger, som har fremragende slidegenskaber, er kemisk modstandsdygtige, ergonomiske og har lang holdbarhed.

Montering er let og hurtig uden nogen form for støbning eller limning, hvilket reducerer installationstiden og omkostninger markant.

ecotiles kan bl.a. anvendes inden for følgende områder:
Pakhuse & produktionshaller, fabrikker, bil- & andre værksteder, kontorer, lagerhaller, sports faciliteter, fitnesscentre, messer & udstillingslokaler, offentlige bygninger, garager, laboratorier og kontrolrum, politigårde og lufthavne, skoler, daginstitutioner, butikker, private hjem og meget mere.

Kontakt AAG for et godt tilbud på telefon 98 15 80 22.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Send til en kollega

0.063