23948sdkhjf
Del siden
Annonce

P-hus i Silkeborg indvies – endda før tid!

"Til et fremtidsikret hospital hører også et moderne P-hus", udtaler næstformand i Regionsrådet Bente Nielsen ved fredagens indvielse af Regionshospitalet Silkeborgs nye P-hus efter at hun som den første kører ind i P-huset og bryder den røde snor.

Bente Nielsen fortsætter:
"Til et moderne fremtidssikret hospital med over 100.000 patienter om året kræves de rigtige faciliteter blandt andet i form af p-pladser. Det har Regionshospitalet Silkeborg nu. CASA kom med det rigtige tilbud og har efter en fantastisk god byggeproces på blot 10 måneder nu afleveret et miljø- og energirigtigt hus – som forøvrigt er blevet færdigt to måneder før tid. Det er en stor dag!"

Det nye P-hus er et fint, åbent hus i forskudte plan med 2 1/2 plan under terræn. Bygningen er energineutral – via et solcelleanlæg produceres den mængde energi som bruges i huset. P-huset er direkte forbundet med hospitalet via en 46 m lang gangbro som står klar til indvielse når en renovering i hospitalsbygningen er på plads.

P-huset er bygget oven på den eksisterende p-plads med 125 pladser som har været savnet de seneste måneder. P-huset har nu 338 nye p-pladser hvilket hospitalets kommunikationsafdeling glæder sig meget over at kunne kommunikere ud til både personale og patienter som nu ikke længere skal kredse omkring i kvarteret i søgen på p-plads.

Se interview fra TV2Østjylland

P-huset er et såkaldt OPP-projekt – et Offentligt Privat Partnerskab – som CASA efter opførsel skal drive de næste 20 år.

Nordstern
Havnen 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29205272
P nummer: 1011896622

Send til en kollega

0.047