23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hustømrerne A/S styrker organisationen

Med baggrund i en solid ordre tilgang har Hustømrerne indgået en række ny ansættelser for at kunne varetage de nye opgaver der er eller skal igangsættes i den kommende tid

Med baggrund i en solid ordre tilgang har Hustømrerne indgået en række ny ansættelser for at kunne varetage de nye opgaver der er eller skal igangsættes i den kommende tid. I Århus Afdelingen er der blevet budt velkommen til;

Projektleder Claus Halkjær Rasmussen er ansat pr. 1. Januar, Claus er uddannet konstruktør og har en baggrund som tømrer, Claus har en bred og alsidig erfaring indenfor både bolig, institution og erhvervs byggeri, han har tidligere været ansat hos en række store entreprenører herunder MT. Højgaard, Hoffmann og KPC. Claus er ansat til at indgå i leder teamet på vores apteringsentreprise på DNU N3. Claus har erfaring med Sygehus byggeri da han via hans tidligere ansættelse hos Jakon A/S har været med på apteringsentreprisen på DNU N1.

Entrepriseleder Kenny Ravn Petersen er ansat pr. 1. Januar, Kenny er uddannet konstruktør og har en baggrund som tømrer. Kenny er ansat til at indgå i leder teamet på vores apteringsentreprise på DNU N3. Kenny har god erfaring med Sygehus byggeri da han via hans tidligere ansættelse hos Jakon A/S har været med på apteringsentreprisen på DNU N1.

Entrepriseleder Samer Hanna Cherco er ansat pr. 12. Januar, Samer er nyuddannet konstruktør og har en baggrund som tømrer. Samer vil blive tilknyttet 2 af firmaets nyligt tilkommende renoverings opgaver. Begge opgaver indebærer tagudskiftning, facaderenovering og indretning af taglejligheder, opgaven på Otto Benzonsvej udføreres for Murersvendenes Stiftelse og opgaven på Ringkøbingvej udføres for AAB i underentreprise for Jorton A/S.

Foruden de nye projektledere er der også blevet budt velkommen til konstruktør praktikanterne Frank Binderup Mogensen og Simon Blohm som der tilknyttes vores opgaver på DNU Skejby.

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Send til en kollega

0.047