23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Berøringsfri encoder Ri360-QR24 nu med CAN-open interface

Korte svartider, en cyklisk eller eventstyret kommunikation - optimeret til brug i mobilt udstyr og industrielle applikationer.

Turck har udvidet sin QR24-encoder serie med en version med CANopen interface. Den nye berøringsfri QR24 CANopen er optimeret til brug i mobilt udstyr og industrielle applikationer.

Korte svartider, en cyklisk eller eventstyret kommunikation er nogle af CANopen-protokollens mange fordele, som bruges ofte inden for disse anvendelsesområder.

Blandt anvendelsesmulighederne kan nævnes kran- og løfteteknik, transportanlæg, entreprenørmaskiner men også specialmaskiner.

De første kunder fra vindmølle- og entreprenørmaskinesektoren bruger allerede den nye berøringsfri encoder med CANopen interface.

Bus-indgang og -udgang tilsluttes separat med hver et M12-standardstik. Dermed bortfalder behovet for et yderligere T-stykke for bus-tilslutning. Værd at nævne er også den Bus-termineringsmodstand, der kan afbrydes via et CAN-objekt; de konventionelle Bus-termineringsstik hører hermed fortiden til.

Som på alle QR24 modeller er sensor og positionsgiver fuldstændigt indkapslet og konstrueret som to uafhængige og absolut tætte enheder, godt beskyttet mod vibrationer og ”skidt og møj”. Der er ikke længere behov for kuglelejre eller tætninger, der bliver slidte og kan forårsage maskinstop eller lange nedetider.

Den tætte IP69K-encoder kan monteres med adapterringe på alle gængse aksel-diametre takket være sit gennemtænkte montagekoncept.

Køb den nu hos Hans Følsgaard på bestillingsnummer Ri360Po-QR24M0-CNX4-2H1150

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.062