23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se Nohr-Con's to nye arkitektvideoer om spændende nybyggeri

Nohr-Con har denne gang været i Kolding for at høre de ansvarlige arkitekter fortælle om det nye sundhedscenter og HF & VUC i Design City Kolding.


HF og VUC - en del af Design City Kolding

Nohr-Con har igen været ude og filme et spændende nyt skolebyggeri; Kolding HF & VUC, som tager nogle betydningsfulde skridt i grundlæggelse og udvikling af Design City. Det stiller klare krav og forventninger til byggeriets arkitektoniske kvalitet og herunder dets evne til at understøtte bydelens planmæssige betingelser og visioner.

Men skolens rolle som "first mover" skaber samtidigt også fantastiske muligheder for grundlæggende at præge bydelens kulturelle udvikling og sætte kursen for et inspirerende møde mellem naturen, byen og fremtidens undervisningsmiljø.

Det er partner/arkitekt Karin Elbek fra RUM arkitekter og partner/arkitekt Rikke Hinkbøl Jensen fra KONTUR arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen ude til højre.

OBS: Husk vores årlige "Konference om byggeri af fremtidens skole", der afholdes d. 29. september - 1. oktober!



Kolding Sundhedscenter

Med udgangspunkt i den helende arkitektur er projektet skaleret og indrettet åbent, lyst og med en venlighed i indretning og materialitet, som skaber overblik, ro og tryghed.

Det rumlige hierarki er meget overskueligt og der er særligt fokus på de brugerrelaterede områder. Bygningen trækker borgerne og funktionerne ud af huset ved at åbne sig i stor udstrækning op og orientere sig mod den omkringliggende natur og sygehuset.

De begrønnede tagterrasser inviterer til udeaktiviteter oppe på etagerne og trækker det grønne lys ind i bygningen i dualisme med skoven.

Det er Indehaver, Partner og Arkitekt Hans-Jørn Borgen Paulsen fra GPP Arkitekter A/S, der fortæller om byggeriet i Nohr-Con’s videoen her.

OBS: Husk vores årlige “Konference om byggeri af fremtidens plejebolig”, der afholdes d. 10.-12. november.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063