23948sdkhjf

KTerhvervsbyg A/S ruster til vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Erhvervsbyg A/S

KTerhvervsbyg A/S har de sidste par år haft god medvind. For at sikre virksomhedens fortsatte succes, vælger ledelsen nu at styrke sin projektlederorganisation i Give.

Den strategiske styrkelse af virksomhedens byggeledelse skal sikre en fortsat høj kvalitet i en tid, hvor virksomhedens kundeportefølje vokser stødt. Virksomheden oplever vækst indenfor alle typer erhvervsbyggeri, nybyggeri som om- og tilbygninger. Det være sig såvel domiciler, som lager- og produktionsfaciliteter. En gennemtænkt planlægning og kontrol er det, der skal sikre, at KTerhvervsbygs projekter fortsat leveres til tiden og i den rigtige kvalitet. ”Med den strategiske styrkelse af projektorganisationen kommer vi nærmere vores mål om en ensartet byggeledelse med kompetente byggeledere, der arbejder ud fra samme holdninger”, fortæller Per Henriksen.
KTerhvervsbyg A/S har leveret en del byggerier til Welcon i vindmølleindustrien, og med navne som Ejnar Hessel, og diverse discountbutikker som Fakta, Lidl og Aldi, har virksomheden virkelig slået sit navn fast.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Erhvervsbyg A/S

Ryttervangen 18
7323 Give
Danmark
KT Erhvervsbyg A/S

Send til en kollega

0.098