23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cembrit skaber unik ventilationsløsning til VVS-branchen

Tag- og facadeleverandøren Cembrit A/S har skabt den fleksible ventilationsløsning Tubivent til sanitære installationer.

Tubivent, der er udviklet på baggrund af efterspørgsel fra VVS-branchen, minimerer risikoen for lækage og er både tids- og materialebesparende.

For at sikre optimal udluftning og en tidsbesparende montage har Cembrit lavet ventilationsløsningen Tubivent. Tubivent anvendes til sanitær udluftning og forbinder hætten til faldstammen med aftrækket fra de sanitære installationer på toilettet.

Cembrit har skabt Tubivent som følge af VVS-branchens efterspørgsel efter fleksible løsninger. Tubivent imødekommer denne efterspørgsel med en bælgudformning, der kan bøjes efter behov uden skarpe knæk. Dermed sikrer man, at fugtigt luft bliver ledt sikkert gennem tagrummet og ud, uden der opstår utætheder.

- Med Tubivents fleksible udformning kan man bøje røret det antal grader, man ønsker. Tidligere har man forbundet faldstammen med hætten til faldstammeudluftning via rør og bøjninger, hvilket ofte har medført montagefejl med øget risiko for, at kondensvand drypper ud på loftet, hvilket kan give vandskader, siger Frank Brøndum, teknisk chef hos Cembrit.

I modsætning til almindelige plastrør skal man ved anvendelse af Tubivent som udgangspunkt kun montere det ene emne, hvilket gør Cembrits ventilationsløsning både materiale- og tidsoptimerende.

Tubivent er allerede brugt i mange boligforeninger, hvor både materialebesparelser og en nem og hurtig montering er væsentlige faktorer for valg af denne løsning.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713
P nummer: 1002086335

Send til en kollega

0.062