23948sdkhjf
Del siden
Annonce

QADDY® - Én løsning, mange muligheder

nkt cables har udviklet en tromlevogn til bygningsledninger kaldet QADDY®, som er en integreret kabeltromle, afruller og tromlevogn.

QADDY® tromlen er udformet til at give elektrikere nemmere arbejdsforhold på byggepladser, fordi konventionelle kabeltromler kan være tunge og vanskelige at arbejde med.

Vi har fokuseret på funktionalitet og ergonomi for i væsentlig grad at forbedre arbejdsvilkårene for elektrikere: Denne nye løsning fjerner rygsmerter, kan bruges på flere overflader og kan håndteres af én mand, hvilket giver store tidsbesparelser.

Tre ting er afgørende for den nye tromlevogn:

-Den er nem at manøvrere på byggepladsen. Den kan hurtigt omdannes til en vogn ved at trække i håndtaget og dreje det 90 grader. Den fungerer også som afvikler, og det er nemt og hurtigt at spole kablet tilbage på tromlen. Alt i alt gør den mange daglige opgaver nemmere og hurtigere for elektrikere.

-Den er designet med fokus på ergonomi. En person kan let håndtere en 100 kg tromle uden nogen risiko for rygforstrækning, eller at en tromle ruller bort på egen hånd.

-Den er miljøvenlig og genanvendelig, når den er slidt ned, da den er fremstillet af genbrugsmaterialer. Desuden kan QADDY® tromlen få adgang til steder, der er utilgængelige for trækabeltromler, fordi den er lavet af plast. Dette gør tromlen let at rengøre, og den er derfor en hygiejnisk løsning, som kan anvendes til projekter inden for fødevareindustrien.

Transport og håndtering af kabler kan være vanskelig og ergonomisk uønskværdig, men QADDY® løser dette problem på grund af vores tilbundsgående forståelse af brugernes behov og bevidsthed om sammenhænge, og det giver mulighed for nemmere og bedre transport på paller, omladning mellem palle og gulv og manuel transport på byggepladser hele vejen til den faktiske afvikling.

NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548
P nummer: 1002949628

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031