23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Stålspær A/S leverer kompleks stålkonstruktion til Grønland

Give Stålspær A/S leverer 400 tons kompleks stålkonstruktion til en ny skole på Grønland. Projektet har krævet stor produktionsforberedelse grundet størrelse og udformning.

Give Stålspær A/S leverer 400 tons kompleks stålkonstruktion til en ny skole i Grønlands tredjestørste by, Ilulissat. Det har krævet ekstra produktionsforberedelse at levere de 400 tons stålkonstruktion fra fabrikken i Brande til Optimera i Ålborg, hvorfra leveringen vil blive fragtet videre til Grønland. Den tekniske konstruktion er med sin geometriske form kompleks i både størrelse og udformning. Skolen får nemlig et specielt tagfald, der bygges op som et ikke-vinkelret kryds.

Ilulissat er med sine 5000 indbyggere Grønlands tredje største by. Den nye skole opføres på samme grund som den gamle skole. Der udføres med det nye projekt en fuldstændig nedrivning af den gamle skole, og der er derfor tale om helt nyt byggeri og ikke en renovering af eksisterende bebyggelse. KJ Greenland A/S er hovedentreprenør på projektet.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Send til en kollega

0.047