23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nedtælling til årets bæredygtige event!

Når Danmarks største fagmesse for bæredygtige byggeløsninger, Building Green, sættes i gang om 1 uge d. 28. oktober, bliver det med prominente gæster og bidragsydere fra både ind- og udland.

Årets messe, hvis førstedag åbnes af Transport- og Bygningsminister Hans Christian Schmidt (V), har udviklet sig til lidt af et internationalt tilløbsstykke bl.a. i kraft af netværkskonceptet Green Connections.

Forum i København d. 28. - 29. oktober lægger grund til årets bæredygtige begivenhed i byggebranchen, fagmessen Building Green, her er nedtællingen for alvor gået i gang. Den store interesse for årets messe kommer ikke kun fra danske arkitekter, bygherrer, rådgivere og øvrige aktører i byggeriet, men også fra flere internationale branchefolk.

Bæredygtighed på alles læber
Building Green har flere forhåndstilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år, og messen oplever især en stor stigning i antallet af udenlandske deltagere, som forventer at kigge forbi i løbet af de to messedage.

Green Connections
Netværkskonceptet som igen er en del af Building Green, fungerer som et speeddating-koncept for professionelle. Idéen er at skabe et fælles forum for beslutningstagere, udbydere og branchefolk inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri. Her har deltagerne mulighed for at præsentere, diskutere, udvikle og udbyde nye projekter og idéer i 1:1-møder med nye forretningspartnere og kunder.

Ud over trækplastret Green Connections byder Building Green i år på et konference- og seminarieprogram med samlet 115 indlægsholdere, som er spækket med topprofiler som f.eks. Snøhetta, senior arkitekt Tine Hegli, to større paneldebatter "Det grønne monopol" og debatten arrangeret af Dansk Arkitetur Center. Se hele programmet her!

Det er gratis at deltage på Building Green, men grundet den store interesse vil vi anbefale at du tilmelder dig på forhånd. God fornøjelse!

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047