23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix er dansk

Alt fra produktudvikling, produktion, lager og administration er samlet hos Alfix A/S i Kolding, som det har været tilfældet siden 1963, hvor Hans Carstensen Toft sendte de første Alfix sække på markedet.

Lokal forankring
Virksomhedens mangeårige stærke lokale forankring i Danmark og Skandinavien gør, at Alfix indgående kender håndværkernes behov i disse lande, og dermed hurtigt kan imødekomme ønsker fra markedet. Desuden har alle Alfix´s tekniske konsulenter og salgskonsulenter en murer baggrund, hvilket anses som en stor fordel, når den primære målgruppe for de professionelle løsninger er netop murere.

"Vi er stolte af vores oprindelse, historie og professionelle kompetencer, og derfor vil vi fremover aktivt fortælle om dette med et nyt Alfix "DK ikon", siger direktør Anders Bertelsen Toft.

DK bogstaverne i ikonet kan lede tankerne hen på DK symbolet fra biler, men går man et spadestik dybere, så kunne DK også referere til "dansk kvalitet", som ligger i Alfix´s DNA. Kvalitet for Alfix handler ikke kun om produkternes gode bearbejdelighed og overbevisende tekniske styrke. Kvaliteten består lige så meget i den ansvarlige og stærke byggetekniske service, som Alfix yder såvel forhandlere som håndværkere.

Familien
Anders Bertelsen Toft er 3. generation i familievirksomheden, og han arbejder tæt sammen med sin far - Torben Carstensen Toft, som er administrerende direktør. Far og søn udgør sammen med 38 dygtige og dedikerede medarbejdere Alfix holdet, der troligt bygger videre på det stærke fundament, som blev skabt i et ydmygt kælderlokale tilbage i 1963 af Anders´ farfar og Torbens far. I virksomhedens bestyrelse sidder endnu et familiemedlem - nemlig Tine Toft Nørgaard, der er søster til Anders og datter til Torben.

Opkøbstilbud fra udenlandske konkurrenter og kapitalfonde tikker ellers indimellem ind på adressen i Kolding, men tilbuddene har ingen interesse. Ifølge familien Toft, så er Alfix en så integreret del af familien, at dén giver de ikke velvilligt slip på. Alfix skal forblive i danske hænder og i familiens eje.

Læs mere om Alfix

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.046