23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energioptimering for ejerforeningen Uglevej og Ørnevej

Øens VVS Teknik A/S har siden oktober i år været hovedentreprenør på en energioptimering for ejerforeningen Uglevej 17-23 og Ørnevej 40-82, der er beliggende i Københavns Nordvestkvarter og huser 60 lejligheder.

Vi er netop ved at lægge sidste hånd på arbejdet, der skal være færdigt til januar. Energioptimeringen indebærer bl.a., at vi udskifter det nuværende varmeanlæg, der er et et-strenget anlæg, med et to-strenget anlæg. Det betyder, at ejerforeningen får en bedre driftsøkonomi og kan reducere antallet af driftsforstyrrelser.

Det to-strengede varmeanlæg har desuden den fordel, at varmeanlægget indreguleres til fuldstændig balance, så en optimal afkøling af vandet opnås, inden det sendes retur til varmeværket. På den måde undgår ejerforeningen at blive belastet med strafafgifter fra fjernvarmeanlægget.

Desuden får ejerforeningen Uglevej og Ørnevej en helt ny og selvstændig varmecentral. Det giver en bedre driftsikkerhed, fordi den bliver frigjort fra naboejendommen. Den nye varmecentral installeres med de nyeste lavenergipumper, og varmerørene isoleres i henhold til den nye varmenorm DS469.

Loftet i kælderen isoleres, ligesom vi isolerer med skum mellem loftrum og de øverste lejligheder. Vi etablerer også radiatorer under vinduerne ud mod facaden og isolerer samtidigt under vinduerne for at reducere kulden fra ydervæggene.

Tilsammen betyder energiforbedringerne, at ejerforeningens varmeforbrug optimeres, hvilket vil kunne mærkes positivt på udgifterne til varme.

Øens VVS Teknik udfører energioptimeringen i samarbejde med A4 arkitekter og ingeniører til en entreprisesum på 2,5 mio. kr. Vi har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med renovering af faldstammer og stigstrenge for A/B Banevolden i Valby.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Kontaktperson

LN
Lars Nielsen
Salgs- og projektchef
+45 60983204 lcn@oeens.dk

Send til en kollega

0.049