23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeri 16: Knauf sætter fokus på ergonomi og akustik

God ergonomi og energirigtige materialer er Knauf A/S’ tilbud til gæsterne ved årets udgave af Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggematerialer i Fredericia, 1.-4. marts.

Ved stand A-1124 kan man møde Hobrovirksomhedens konsulenter og få råd og vejledning om optimering af byggematerialer til fordel for håndværkere såvel som arbejdsgivere.

I dagene 1.-4. marts er der mulighed for at slå et sving om Knaufs stand på Byggeri 16 messen og høre mere om, hvad Knauf kan gøre for, at byggeprocesserne kan blive lettere.

Ekspertise i branchen, værdiskabelse for kunden og kyndig vejledning er bærende for Knauf. Dette vil gå igen på standen, hvor Knaufs udsendte konsulenter vil fremvise og fortælle om de nyeste Knauf produkter med fokus på forbedret ergonomi, energioptimering og akustiske løsninger. Herunder den lette gipsplade Light Board, den robuste Ultra Board til etlagsløsninger og Knaufs Click skinnesystem for hurtigere, nemmere og mere effektivt monteringsarbejde.

To nomineringer til pris
To produkter har derudover i år fået en særlig plads på udstillingen: Knauf Thermoboard og Comfortboard, som begge er nye innovative og energibesparende byggematerialer. Disse egenskaber har sikret Knauf to nomineringer til årets energipris, som uddeles til byggematerialer, der har udmærket sig ved at være yderst energieffektive og miljørigtige. De to gipsplader kan derfor også findes på Byggeriets nomineringsstand for klimapriser.

Udstillingsgæsterne kan også opleve, hvordan Knaufs akustikmaterialer forbedrer lyden og brugsværdien i hjemmet. Knauf medbringer nemlig en særlig akustikmodel, der simulerer lydoplevelser. Standgæsterne kan også deltage i en konkurrence om blandt andet en tur i en luftballon.

Værdiskabelse og god ergonomi gennem skræddersyede systemløsninger
Grundig vejledning og de bedste løsninger gennem innovative og multifunktionelle byggematerialer er hjørnesten i det kundeløfte, som Knauf A/S giver sine kunder og samarbejdspartnere.

Knaufs byggematerialer består af over 90 % genbrugsmaterialer, opfylder strenge krav til brandsikkerhed, brudstyrke, miljø og indeklima og kan tilføjes en lang række egenskaber såsom lydreduktion, luftrensning og varmeregulering. Egenskaber som i den rigtige kombination og med kyndig vejledning kan tilpasses ethvert byggeprojekt, så det giver mest muligt værdi for kunden.

Samlet set tilbyder Knauf et bredt varesortiment, der gør det muligt at kunne levere op til 75 % af komponenterne til et byggeri. Det gælder fra byggeplader, stålskeletter over facadekonstruktioner til spartelprodukter, og akustiklofter, som understøtter og styrker konkurrenceevnen og den samlede totaløkonomi på et byggeprojekt.

Byggeriets fagmesse Byggeri 16 er åbent 1.-4. marts i Messe C, Fredericia. Man finder Knauf ved stand A-1124. Læs mere om messen på: www.byggerimessen.dk

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.047