23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udnytter din virksomhed de digitale muligheder?

Grønbech har i mange år leveret digitale nyheder og rådgivning til en lang række kunder i bygge- og anlægsbranchen. Sociale medier kræver tid og god formidling, men resultatet er det hele værd.

Sociale medier kan være en fantastisk mulighed for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Digital tilstedeværelse kræver en målrettet og dedikeret indsats, men resultatet er ofte flere ’leads’ og et tættere bånd med dine eksisterende kunder.

Grønbech har leveret strategi og eksekvering for digital nyhedsformidling og sociale medier til en lang række kunder i den danske bygge- og anlægsbranche. Ofte ser vi, at virksomheder ikke spreder de gode historier gennem deres eksisterende kunder og netværk for på den måde at generere flere ’leads’. Sæt fokus på dine resultater, dine færdiggjorte projekter og dine tilfredse kunder. Indsatsen vil belønne dig langt mere end en annonce i lokalavisen.

Det er dog vigtigt, at du tænker dig godt om, før du skriver løs på Facebook, Instagram, LinkedIn eller noget helt fjerde. Hvad vil du gerne fortælle om din virksomhed? Hvem skal læse dine nyheder, og hvor finder du den rette målgruppe?

Grønbech har mange års erfaring med rådgivning og produktion af digitale nyheder, sociale medier og PR. Vi hjælper med alle former for kommunikation, men vi kan ikke udbedre skæve søm og utætte pakninger. Virksomhedens produkt skal med andre ord være i orden, hvis den digitale kommunikation skal give gode resultater.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.047