23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lindy og rigtige murere liker Alfix - og bruger kilt

TV-mureren Lindy Aldahl´s deltagelse på Alfix´s messestand på BYGGERI´16 var en stor succes.

På BYGGERI´16 messen i Fredericia deltog Lindy aktivt for at skabe ekstra interesse om Alfix standen og de nye spændende hurtighærdende Alfix produkter til naturstensfliser.

"Lindy leverede i den grad varen på Alfix standen, hvor han på uformel og underholdende vis var i øjenhøjde med vores gæster. Han promoverede vores murer-app og talte generelt varmt for Alfix produkterne, som han selv foretrækker i hverdagen på byggepladsen. Om torsdagen var han iklædt en hvid murer-kilt som kun gjorde interessen for en murer-selfie med Lindy endnu større", siger Anders Bertelsen Toft, direktør i Alfix.

Lindy sørgede også for, at en masse murere, forhandlere og projekterende skrev sig op til et Alfix nyhedsbrev og "likede" Alfix A/S på Facebook og LinkedIn", Der var tilmed en præmie som gulerod og motivation for de mange besøgende - nemlig en flot Alfix cykel, og vinderen er netop fundet: En murermester fra Odder - syd for Århus.

Alfix vil gerne takke de mange besøgende på Alfix standen på BYGGERI´16. Det var en fornøjelse at møde et så stort antal gode og interesserede kunder, samarbejdspartnere og dygtige fagfolk over de 4 aktive messedage i Fredericia.

"Vi er virkelig godt tilfredse med den afviklede messe, hvor vi oplevede stor interesse for vores 2 nye hurtighærdende produkter - Alfix QuickFix premium (fliseklæber) og QuickFuge 8 premium (farvestabil fugemasse). Desuden har vi har modtaget meget positiv respons for vores kampagne med Lindy "Rigtige murere bruger Alfix!", slutter Anders Bertelsen Toft.

Selvom konkurrencen om cyklen er slut, så er alle interesserede naturligvis varmt velkomne til at like Alfix A/S på Facebook og LinkedIn - eller at skrive sig op til Alfix nyhedsbrevet, som udkommer 4 gange årligt:
Tilmeld dig her

Hermed kan man let følge med i de mange Alfix aktiviteter, nye produkter og andre spændende tiltag fra den danske familieejede virksomhed.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.046