23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med hjertet på rette sted, vi passer også på dit!

I weekenden præsenterede DSV Transport på det årlige vognmandsmøde på Sjælland, en lille nyhed med stor betydning.

Nyheden og konceptet hedder "Med hjertet på rette sted.... vi passer også på dit!" og var første af snart 5 hjertestarterbiler, der kommer til at køre på de danske veje i 2016.

Den første hjertestarterbil er allerede kørende på Sjælland og kendetegnes på det velkendte grønne hjertestartermærke.

Fakta er, at hvert år rammes over 3500 danskere af hjertestop og statistikken siger, at 1 ud af 10 overlever.
Som en del af vores sociale ansvar og med mange biler dagligt kørende på de danske veje, vil vi gerne være med til at rette op på statistikken og gøre en forskel.

DSV Transport har derfor indgået et samarbejde med Beredskabsforbundet, som uddanner chaufføren i brugen af hjertestarter og genopfrisker førstehjælp og er dermed, med til at gøre en forskel, hvis der skulle opstå et behov for livreddende hjælp.

De efterfølgende 4 biler, er på gaden indenfor de næste par måneder. Snart følger en hjertestarterbil på Fyn og en i Jylland.

Der har allerede vist sig stor interesse for DSV Transports hjertestarterkonceptet på vores facebook side. Vi er overvældet af de mange positive tilkendegivelser der indtil nu har været til konceptet. Lad os håbe, at tiltaget med at installere hjertestartere i lastbilerne vil sprede sig, så flere vognmænd og andre samarbejdspartnere, får øjnene op for det gode initiativ der nu er søsat hos DSV Transport.

En stor tak til de chauffører som har meldt sig til hjertestarterkonceptet. Det kræver mod og vilje, hvis uheldet er ude, og det ansvar er de villige til at tage.

DSV Transport A/S
Gammel Marbjergvej 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11931901
P nummer: 1000301173

Send til en kollega

0.047