23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Entreprenør sparer tid på kodning af rumtermostater

På Amerika’s Plads i København er Dan VVS netop startet med entreprisen på 121 boligmål, 4 erhvervslejemål og en parkeringskælder. De har valgt Wavin Gulvvarme AHC 9000 til lejlighederne, og de har samtidig valgt Wavin All Inclusive..

40-50% sparet i tid på kodning
Wavin All Inclusive en serviceydelse, der uden meromkostninger sparer Dan VVS tid på kodningen af rumtermostater ved hver installation. Ved større projekter som Amerika’s Plads kan det løbe op i et ikke uvæsentligt antal timer, der kan dirigeres videre til næste projekt.

Tonny Møllegaard er projektleder på Amerika’s Plads, og han siger:

”Vi har brugt Wavin’s All Inclusive løsning fra den kom frem på markedet. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange produkter som udgangspunkt ligner hinanden, og derfor er det vigtigt for os at kigge på den merværdi, som hele løsninger kan tilføre vores projekt. Og der er Wavin virkelig gode til at levere hele pakken. All Inclusive løsningen har vægtet meget i forhold til vores valg af gulvarme til projektet. En hurtig beregning og mavefornemmelse fortæller os, at vi antageligt kan spare et sted mellem 40-50% af tiden på kodning af rumtermostater. På større projekter har det væsentlig betydning”.

”En hurtig beregning og mavefornemmelse fortæller os, at vi antageligt kan spare et sted mellem 40-50% af tiden på kodning af rumtermostater. På større projekter har det væsentlig betydning”
- Tonny Møllegaard, Projektleder hos Dan VVS

Det kræver kun en tegning
Wavin All Inclusive konceptet er enkelt. Ud fra en plantegning eller projektbeskrivelse forbinder Wavins medarbejdere telestaterne til styreenheden og tilmelder rumtermostaterne. Tilbage for installatøren er at montere styreenheden samt rumtermostaterne i de enkelte værelser. Og naturligvis tjekke at alt fungerer i praksis.

Wavin har lavet en John Faxe …
”En meget stor fordel ved Wavin All Inclusive er også muligheden for at få tilpasset shunten. Her oplever vi ofte fra sag til sag, at der er forskel på, hvordan shunten skal monteres. Wavins koncept er med denne tilpasningsmulighed et enestående produkter”, fortsætter Tonny Møllegaard.

”Men ellers må jeg sige, at Wavin har lavet en John Faxe med All Inclusive – de har ramt den lige i …”, slutter Tonny Møllegaard med et smil.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128
P nummer: 1003065308

Kontaktperson

TC
Trine Christiansen
Marketing Content Specialist
+45 26364740 trine.haugaard.christiansen@wavin.com

Send til en kollega

0.047