23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skimmelsvampe og trænedbrydende svampe i byggeriet

Bliv bedre til at forebygge og bekæmpe angreb af skimmelsvampe og trænedbrydende svampe både i byggeri under opførelse, ved renovering og i driftsfasen. Nyt kursus viser vejen.

Svampevækst kan både være synlig og skjult. Viden om, hvordan du forebygger svampevækst giver større sikkerhed for et sundt byggeri og en vellykket renovering. Er skaden sket i driftsfasen er det vigtigt at håndtere svampebekæmpelse og skimmelafrensning korrekt, herunder også at forebygge, at skaden sker igen. Det er vigtigt at skelne mellem de forskellige svampetyper og finde årsagen til, at svampeproblemerne er opstået. Kun derved kan man planlægge og udføre en effektiv reparation eller bekæmpelse.

Deltagerprofil
Kurset henvender sig til dig, der arbejder med planlægning og udførelse af byggeri, renovering og vedligehold. Du vil typisk være projekterende, udførende, driftsansvarlig eller arbejde med teknisk service i boligforeninger, skadesudredningsfirmaer og forsikringskonsulenter/-taksatorer.

Form
Kurset veksler mellem oplæg, eksempler og øvelser. Du henter inspiration til at forebygge svampevækst i dine kommende byggesager, du får viden til at forebygge svampevækst i driftsfasen fx ved vandskader og du bliver bedre til at planlægge og evt. udføre bekæmpelse af svampeangreb på den mest effektive måde. Det er en fordel, hvis du inden kursusstart har tænkt over dine egne behov og ønsker i relation til viden om fugt og svampeproblemer i dit arbejde.

Næste kursus er den 6. september 2016 i Aarhus og i Taastrup den 8. november 2016.

Læs mere og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.052