23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål og Prefa i omfattende samarbejde

Danske håndværkere får fremover glæde af aluminiumsprodukter fra den velrenommerede, tyske tag- og facadeproducent Prefa via Saniståls store forhandlernetværk.

Det er to stærke og branchevante aktører, der nu indgår et tæt partnerskab. Med blandt andre Navergruppens håndværksmæssige styrker, som i forvejen har et tæt samarbejde med Sanistål, vil stort set alle tag- og facadeopgaver kunne løftes.

Et komplet program og ikke mindst 40 års garanti på materialet ligger til grund for valget af Prefa som leverandør af tag- og facadeprodukter i aluminium.

”Prefa har valgt Sanistål på grund af deres professionelle tilgang til markedet, og fordi de dækker hele spektret af håndværkere, der er interessante for os som tag- og facadeproducent. De har et netværk bestående af 47 dedikerede butikker i Sanistål/Carl F, hvor de har etableret et tag- og facade team til at bistå kunderne på den bedste måde,” siger landechef Peder Andersen hos Prefa Gmbh.

Han forklarer, at Prefa råder over et komplet program af aluminiumsprodukter, der er gennemprøvet gennem de sidste 70 år af østrigske og tyske håndværkere. Programmet indbefatter alt fra tagrender og nedløb i coatet aluminium, tag og facade-singles, tagplader og romber i systemleverancer samt et komplet program i falsbar aluminium i op til 17 standard farver.

Udvid sæsonen med aluminium
”Sanistål har stort fokus på tag og facade til både tømrer- og blikkenslagersegmentet, og samarbejdet med Prefa er seneste tiltag, som vi tror vil gøre en forskel,” forklarer Thomas Kreutz, der er Saniståls produktchef for Tag og Facade.

Aluminiumstag og –facader er ikke modtagelige overfor korrosion for rust og er derved gode alternativer til særligt kystområder, grundet det barske klima og havsalte. Prefas mange forskellige standarder i et væld af farvesammensætninger kalder på at blive brugt af kreative ingeniører og arkitekter. Håndteringen bliver også forenklet, idet produktet er tre og fire gange lettere end henholdsvis zink og kobber.

”Og så kan den falsbare aluminium bukkes og bearbejdes, selv ned til -15 gr. C. Det betyder, at de danske håndværksmestre kan udvide sæsonen markant. Endelig er der 40 års materialegaranti på Prefa – det er uhørt lang tid for aluminiumsprodukter,” forklarer Thomas Kreutz, der spår, at vi fremover vil se mange flere tag og facader i aluminium på de danske breddegrader.

PREFA GMBH.

  • 4000 forskellige varelinjer i alminium, udelukkende til tag og facade
  • 70 års erfaring fra det tyske tag- og facademarked
  • 40 års garanti
  • Falsbar og UV-bestandig coating

 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047