23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Coromatic leverer infrastruktur til Tele2’s nye datacenter

Tele2 har valgt Coromatic som leverandør af virksomhedskritisk infrastruktur til deres nye datacenter. I aftalen indgår, at Coromatic skal sikre strømforsyning, nødstrøm og køling til det nye anlæg, som skal bygges i Stockholmsområdet.

Tele2 stiller meget høje krav til holdbarhed, driftssikkerhed og robusthed.

Coromatic blev valgt som totalentreprenør til levering af anlæg til strømforsyning, nødstrøm, køling samt til levering af installationsgulv efter en udbudsrunde. Det var muligheden for at tage et helhedsansvar fra design til installation, og samtidigt kunne leve op til Tele2’s høje krav til holdbarhed, ROI og hurtig gennemførsel, som var vigtige årsager til at valget faldt på Coromatic.

– Vi er stolte over at Tele2, som en af Europas førende teleoperatører har valgt Coromatic som leverandør for at sikre driften af det nye datacenter, siger Thomas Wunger, Country Manager for Coromatic i Sverige.

Datacenteret, som kommer til at ligge i en helt ny bygning, skal være færdigt oktober 2016. Coromatic skal levere og installere et energieffektivt kølesystem med frikøling, strømforsyning med UPS og tavler. Dertil skal Coromatic levere et nødstrømsanlæg for at sikre driften ved strømafbrud. Køleanlægget, strømforsyningen og nødstrømsanlægget skal sikre uafbrudt drift.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Send til en kollega

0.064