23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv løsning med nøjagtigt tilpasset støbestillads gav bedste økonomi

Optimeret økonomi med nøjagtig tilpasning til geometri og lastkrav: Silobyggeri med Allround Støbestillads TG 60.

Entreprenørvirksomheden Karl Köhler fra Heidenau i Tyskland bygger for tiden en ny silo for en stor kemisk industrivirksomhed. Den to etager høje bygning bliver bygget med in-sito støbninger. I forbindelse med udførelsen af betonarbejdet på den øverste etage, er der behov for et støbestillads med arbejdsplatforme, faldsikring og en gangbro.

Her har det DIN EN 12812-typegodkendte Allround Støbestillads TG 60 vist sig at være den mest effektive løsning for entreprenørfirmaet Karl Köhler. Støbestilladstårnenes geometri er fleksibel således, at de kan forlænges, hvorved TG 60 Støbestilladstårnene tilpasses bygningens geometri og lastkravet.

Til det integrerede Layher Allround system findes der, foruden system-dækkene, flere matchende ekspansionsdele - fx Allround Konsoller.

De krævede arbejdsplatforme med faldsikring – der løber langs forskallingen – kan således realiseres meget effektivt og økonomisk ved hjælp af Allround Standard-dele.

Layhers Allround Støbestillads TG 60 – 4 klare fordele:

1. Hurtigere montage. 
Let og hurtig montage takket være letvægts- og symmetriske rammer med den gennemprøvede Layher Allround forbindelsesteknik – kilehoved- og rosettekobling.

2. Mere fleksibelt. 
Alle dele i Layher’s Allround-program er indbyrdes kompatible – det giver flest muligheder for tilpasning til enhver situation.

3. Mere sikkert. 
Ekstra indbygget hånd-og knæliste (rækværk) gør samling i højden mere sikkert.

4. God økonomi. 
Hurtigere økonomisk gevinst - med Layher Allround TG 60 Systemet sparer du hurtigt over 30% i montagetid, sammenlignet med konstruktioner af enkeltdele.

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Landeansvarlig Danmark
Telefon: +45 2618 4554
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.047