23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Koncept Marketing søger online marketingprofil indenfor byggebranchen

Koncept Marketing måler, bygger og styrker brands indenfor byggebranchen. Nu søger virksomheden ny online marketingkoordinator.

Koncept Marketing er specialiserede i at måle, bygge og styrke virksomhedsbrands og produktbrands indenfor byggebranchen. Virksomheden har opbygget et unikt koncept, der øger byggevirksomheders kendskabsgrad gennem online tilstedeværelse og synlighed.

Den nye medarbejder skal koordinere det daglige produktionsflow af digitale fodspor, udvikle og vedligeholde kunders online strategier og sociale medier samt være med til at udvikle Koncept Marketings markedsposition som byggeriets brandingbureau.

”I et prispresset marked har byggevirksomheder mere end nogensinde før brug for et stærkt og troværdigt image, der i sidste ende hiver ordren hjem på et stærkt konkurrencepræget marked. Vores online koordinator er en vigtig brik i det spil, da moderne markedsføring mest af alt handler om at skabe online fodspor, der gør virksomheden til top of mind”, siger indehaver Anette Maria Christensen, Koncept Marketing.

Læs mere om stillingen her!

Koncept Marketing
Sluseholmen 8A
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32958249
P nummer: 1016151390

Kontaktperson

Anette Maria Christensen
Direktør
+45 60229394 anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.047