23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå høj styrke og holdbarhed med indkapslede magneter

Når jeres projekt kræver styrke og stærk gribefunktion kan I med fordel bruge Larko Magneters indkapslede magneter. Læs mere her.

Indkapslede magneter er meget mere end ’bare’ magneter. Det er højkvalitets magnetsystemer, som bliver produceret og gennemtestet ud fra højeste europæiske standarder (RoHS, REACH). Det giver jer som kunde det bedst mulige produkt – både hvad angår styrke, holdbarhed og anvendelighed.

Indkapslede magneter fra Larko Magneter giver jer mulighed for at vælge netop den gevindtype, overflade og magnetiske styrke, som I har behov for til netop jeres konkrete projekt. Hvad enten magneterne skal operere i svære udendørs miljøer, ved høje arbejdstemperaturer, sarte overflader eller I har specifikke krav til selve gevindtypen, giver de indkapslede magneter jer uanede muligheder for at imødekomme netop jeres behov.

Vi kører de indkapslede magneter i forskellige serier afhængig af deres specifikke egenskaber:

Protego Gummimagneter
Excello Pottemagneter
Excello Stangmagneter

Læs mere om de forskellige magnetsystemer på vores hjemmeside via links’ne ovenfor eller kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer. Vi står altid til rådighed for en snak omkring jeres projekter.

Husk, at vi også har stor ekspertise inden for skræddersyede løsninger, som vi tilpasser til netop jeres aktuelle behov. Kontakt vores teknikere allerede i dag på tlf. 3965 4800, og lad os tage en snak omkring jeres muligheder og udfordringer.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.047