23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid plads og penge

Mange kabler gør el-skabet stort og tungt, men med Roxtecs kabinetløsinger, kan du mindske kabelpladsen og vægten af skabet

Roxtecs kabinetnetløsninger er en lette og areal-effektive kabeltætninger. Med Roxtec kabinetsløsningerne kan du mindske kabelpladsen og samtidig vægten af dine kabinetter. Rammerne er tilgængelige i støbt aluminium og støbt syrefast rustfrit stål, AISI 316, og bruges med fleksible tætningsmoduler. Sammenlignet med almindelig kabelforskruninger sparer du både tid og penge ved at bruge Roxtecs kompakte løsninger, fordi installationen af kablerne bliver lettere. 

Roxtecs kabinetløsninger fås i flere forskellige størrelser.

Du slipper blandt andet for at klippe stik af dine kabler for at få dem gennem kabinettet. Det fleksible system gør, at du kan indlægge ekstra plads til trækning af fremtidig kabler, så du blot skal åbne rammen og føre de nye kabler igennem, hvorefter rammen lukkes og spændes på ny. 

De kompakte løsninger fås i kit, hvilket gør bestillingen let og enkel. Hvis ikke der findes et kit til netop dine behov, så kontakt os for en specifik løsning. 

Læs mere hvordan og se den spændende video om hvor nemt det går med at installere en Roxtec løsning: https://www.youtube.com/watch?v=SJCxmvHhreE  

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Send til en kollega

0.048