23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kun 3 uger til årets vigtigste udbudskonference: Udbudsloven Update 2016!

Vil du være helt opdateret på retspraksis, implementeringen af den nye udbudslov og høre om konkrete erfaringer med de nye regler? Så gå ikke glip af årets vigtigste udbudskonference - en del af "Nordic Public Procurement Forum 2016"!

På Nohrcons konference "Udbudsloven Update 2016" d. 25. november i København tager landets førende udbudseksperter pulsen på den nye udbudslov, og hvordan det egentlig går med at anvende de nye regler i praksis.


3 gode grunde til at deltage:

- Du får overblik over implementeringen af de nye regler med fokus på de områder, der udfordrer i praksis - bl.a. ESPD, markedsdialog, og evaluerings- og pointmodeller.

- Du hører om helt konkrete erfaringer med udbudsloven fra spændende cases

- Du bliver opdateret på den seneste udvikling inden for retspraksis ved de to førende udbudsspecialister Tina Braad fra Bech-Bruun og Peter Dann Jørgensen fra Bird & Bird.

 

Målgruppe:

Nohrcons konference er for dig, der arbejder meget med udbud og har brug for at holde dig opdateret på udviklingen i retspraksis.

Det forudsættes, at du har kendskab til udbudsreglerne, fx har du deltaget i vores kursus Udbudsloven for ikke-jurister eller vores Certificering i udbudsret.

Du kan med fordel tilmelde dig vores internationale udbudskonference Nordic Public Procurement Forum sammen med denne konference - se hvem der allerede deltager på hjemmesiden!

 

Se programmet på Nohrcons hjemmeside her:

Udbudsloven Update 2016

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud og Personlig udvikling på hjemmesiden:

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062