23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UU-vejledere skal høre om karrieremuligheder i byggecentre

En faglig uddannelse i et byggecenter åbner for en verden af muligheder.

Det er ikke nogen nyhed for folk, som arbejder i branchen. Men denne viden er ikke så udbredt, som den burde være. Derfor lancerer Danske Byggecentre en rekrutteringskampagne, som skal sprede denne viden til unge mennesker, deres forældre, deres lærere og deres uddannelsesvejledere.

De kommunale UU-vejledere vil få særlig opmærksomhed i årets kampagne.  En erfaren trælastdirektør og en tidligere forstander for en handelsskole vil tage rundt og besøge UU-vejledningskontorer i Danmark og fortælle om de mange muligheder med udgangspunkt i egne erfaringer fra et langt arbejdsliv. UU-vejlederne vil også blive inviteret på besøg i en håndfuld byggecentre. Her vil de møde elever fra branchen og HR-chefer fra de store kæder. De vil få lejlighed til ved selvsyn at opleve, hvad hverdagen i et byggecenter byder på af spændende opgaver.

Et andet højdepunkt i kampagnen bliver årets Byggecenterdag den 12. januar 2017. Her inviterer byggecentre landet over skoleklasser og deres lærere på besøg, så de unge mennesker kan få en fornemmelse af, hvad branchen har at byde på.

Digitalt er kampagnen forankret på www.karrierestigen.dk, som samler viden og inspiration om branchens uddannelser, og hvad de kan føre til. Kendskab til hjemmesiden vil blive spredt på sociale medier, hvor engagerede elever vil dele deres oplevelser og fungere som et korps af digitale ambassadører.

Læs mere på www.karrierestigen.dk eller kontakt adm.direktør Palle Thomsen (pt@bdb.dk) eller foreningskonsulent Bjarne Bonné på + 45 4172 8341 (bbo@bdb.dk).

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.062