23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksklusiv minimesse for arkitekter

De eftertragtede Juletræf/Minimesser for arkitekter og projekterende afholdes i år i Århus den 29. november i Musikhuset og i København den 1. december i Industriens Hus. Det er nu, du skal kontakte udstillerne for at blive tilmeldt arrangementet.

Bag Juletræf 2016 står 7 stærke leverandører til byggeriet: Sapa Building System, ASSA ABLOY, Fenster Vent, Ruko, WICONA, Pilkington og Ergosafe.

Juletræf er minimesser arrangeret eksklusivt for arkitekter og projekterende, hvor de markedsledende leverandører til byggeriet præsenterer og informerer om nyheder fra sit område. I forlængelse af minimessen er der mulighed for at netværke over en dejlig julebuffet. 

I år afholdes arrangementerne i Århus den 29. november i Musikhuset og i København 1. december i Industriens Hus. Det er et målrettet arrangement, hvor interesserede arkitekter og projekterende vil blive opdateret på seneste innovationer fra udstillerne og samtidig styrke netværket til leverandører og kolleger i branchen.

Hvert år deltager flere tusind arkitekter og projekterende til Minimesse/Juletræf rundt om i Skandinavien, hvor Sapa Building Systems står bag som primus motor. I Danmark er der blevet afholdt Juletræf i København og Århus gennem en årrække.

Husk tilmelding inden deadline

Hvis man ønsker at deltage, så skal man blot tage kontakt til Arkitektrådgivningen hos en af de 7 udstillere for at få en invitation. Kontaktdata kan findes på deres hjemmesider.

Arrangementet er gratis for gæsterne, men det kræver tilmelding senest den 18/11, og selvfølgelig at man er i målgruppen for arrangementet. Juletræf henvender sig udelukkende til arkitekter og projekterende, og der er begrænset antal pladser til begge arrangementer.

Juletræf i København afholdes i år i Industriens Hus og som et nyt tiltag er der også arrangeret en rundvisning for gæsterne i det spændende hus.

På Juletræf 2016 får du:

Præsentation af spændende og innovative nyheder til byggeriet fra 7 markedsledende leverandører.
Opdatering på de nyeste trends og viden om bedre løsninger.
Professionel sparring og rådgivning omkring byggeprojekter.
Styrket netværket til eksperter i byggeriet samt til kolleger i branchen.
Tipskonkurrence med flotte præmier.
Fagligt samvær over veldækket julebuffet.

Hydro Building Systems - SAPA
Julsøvej 1
8240 Risskov
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK51584511
P nummer: 1003097535

Send til en kollega

0.047