23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Nohrcon-video af Langelinieskolen - inkluderende læringsrum i praksis!

Skolen på Kastelsvej og Langelinieskolen på Østerbro i København er blevet lagt sammen, og specialskolen SPK for børn med høretab er blevet en integreret del af skolen på alle klassetrin. Se det flotte resultat i Nohrcons nye arkitektvideo.

Skolen på Kastelsvej er undergået en gennemgribende ombygning med to nye tilbygninger i tre plan, indeholdende basislokaler, faglokaler og fritidstilbud. Desuden er der opført en ny gymnastiksal, og der er blevet foretaget omfattende ombygninger og opretning af de eksisterende bevaringsværdige bygninger, herunder renovering af eksisterende blyholdige vinduer samt opgradering af tekniske installationer.

På Langelinieskolen er der opført en ny tilbygning, som en udfyldning i en eksisterende husrække. Tilbygningen er i tre plan og indeholder faglokaler, basislokaler, nedgravet gymnastiksal og en stor opholdstrappe ud til skolegården.

Hør Hanne Vinkler Hansen fra NOVA5 arkitekter fortælle mere om byggeprojektet i Nohrcons nye video af Langelinieskolen ude til højre.

Se alle Nohrcons arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Personlig udvikling og Ledelse - herunder vores årlige Konference om fremtidens skole og læringsrum - på:

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.031