23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med FlexBox udnytter vi tiden optimalt

Varmekonsulenten prioriterer at bruge tiden på blikkenslagerarbejde frem for at køre efter varer, som mangler akut. Derfor bruger virksomheden Saniståls FlexBox-koncept.

”Vi kan ikke gøre det billigere selv,” sådan lyder den korte forklaring på, hvorfor Torben Møller, der er indehaver af Varmekonsulenten, bruger Saniståls FlexBox-koncept.

”Vi vil hellere lade Sanistål komme med vores varer, mens vi kan koncentrere os om blikkenslagerarbejdet. På den måde går det hele smukt op i en højere enhed, og jeg kan klart anbefale FlexBox,” siger Torben Møller.

Varmekonsulenten ligger i Brønshøj og installerer og servicerer fjernvarmeinstallationer i hele Storkøbenhavn. FlexBox bliver typisk brugt en gang om ugen i situationer, hvor Varmekonsulenten står ude hos en kunde og pludselig mangler en reservedel eller andre småting.

”Så ringer vi til Sanistål og bestiller levering med en FlexBox, og imens kan vi arbejde videre. På den måde udnytter vi tiden bedst muligt, hvilket helt klart kommer vores kunder til gode, for vi bliver hurtigere færdig, når vi ikke skal bruge tid på at hente varer,” siger Torben Møller.

Billigt og hurtigt
Med FlexBox får Varmekonsulenten varerne leveret inden for en time ude hos kunden. Det betaler Torben Møller 99 kr. for, hvilket er prisen, når man befinder sig i en radius af 10 km fra den nærmest Sanistål-butik. Prisen stiger alt efter, hvor langt der er, og om man skal have leveret en colli eller en hel bil.

”Vi ville hverken kunne gøre det så hurtigt eller så billigt selv. Vores timepris er jo langt højere. Derfor kan det ikke betale sig at have en mand på landevejen efter varer, når vi kan få det leveret til døren og tilmed kan arbejde imens,” siger Torben Møller.

Læs mere om FlexBox her>>

 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047