23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny lavenergiblok med integreret isolering

Termoblokken er en innovativ løsning fra H+H: en 3-i-1 blok, som kombinerer porebetonens velkendte og solide egenskaber med en kerne af isoleringsmateriale.

Effektiv varmeisolering står højt på dagsordenen overalt. Med tankerne rettet mod klimatopmødet er miljø og CO2 dagsaktuelle temaer, og alle i byggeriet er i dag opmærksomme på de klima- og miljøgevinster, der kan høstes med den helt rigtige isoleringsløsning.

H+H Danmark har derfor videreudviklet sit velkendte produktprogram og lancerer nu en ny 3-i-1 massiv blok, som kombinerer porebetonens velkendte og solide egenskaber med en kerne af isoleringsmateriale. Samlet set giver det en blok, der i én arbejdsgang opfylder kravene til en effektiv isolering og et rationelt byggeri. Når blokken er monteret, er både bærende vægge og isolering klar i en hurtig arbejdsgang. Det bidrager helt naturligt til ganske betydelige besparelser af både omkostninger og tid sammenlignet med traditionelt byggeri.

Ud over en meget hurtig montageproces giver blokken en konkret besparelse i forhold til andre velkendte løsninger i det danske byggeri. Med en total murtykkelse på kun 40 cm vil den give flere indvendige kvadratmeter. Eksempelvis vil man få ca. 3 m2 ekstra i et 1-plans parcelhus på 150 udvendige kvadratmeter i forhold til en traditionel løsning. Ud over flere indvendige kvadratmeter giver blokken færre etableringsomkostninger i byggefasen samt en mindre ejendomsværdibeskatning.

Termoblokken fra H+H har dimensionerne 40 x 20 x 60 cm, en vægt på 18 kg og en U-værdi på kun 0,13, hvilket isoleringsteknisk opfylder retningslinjerne for passivhuse. Blokken tager dermed forskud på de isoleringskrav, som forventes at blive et lovkrav i 2020.

På bundlinjen kombinerer Termoblokken derfor de kvalitetskrav, som byggeriet stiller til moderne isolering, med alle de kendte fordele ved porebeton: godt indeklima, høj stabilitet, hurtig og enkel montage. Alt i alt et innovativt produkt, der kombinerer det bedste fra to produkter i en enkelt ny løsning.

Som supplement til selve blokken har H+H et komplet tilbehørsprogram, som sikrer den optimale løsning i forbindelse med et byggeri i Termoblokken.

H+H Nordics A/S
Skanderborgvej 234
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13427089
P nummer: 1009244855

Send til en kollega

0.047